-

2013-03-03
23:11:41

Helgen :)

Tjenixentrixen!
Allt väl?

Här är allt bara bra, sjukt trött så ska och gå och lägga mig direkt efter detta men så kom jag på att jag inte bloggat som jag lovade så då kör vi nudå hehe!

Först och främst kan ni kolla tillbaka på förra inlägget om de senaste dagarna, där har jag nu lagt in bilder :)

Igår hade jag min lediga dag från gymet. Egentlgien var det meningen att jag skulle åka till Salamanca med skolan, men för att göra historien kort så hade jag kollat fel på bussarna mellan palencia och valladolid, så jagkom inte iväg. Istället åkte jag med resten av familjen till just Valladolid. De skulle till Ikea och köpa säng till Mateo så jag passade på att kolla lite i affärer för Ikea är ihopbyggt med ett varuhus med mååånga affärer vi inte har hemma. Primark, bershka och även strandivarus eller hur det stavas. Skitfina kläder - och på Primark är det löjligt billigt. Fick med mig en del grejer hem men hade inte så mycket tid så får åka dit någon mer gång sen :) Efter shoppingen så käkade vi på italiensk restaurang och det var ju svingott, innan vi åkte hem igen. Resten av dagen så pysslade jag med naglar osv och chillade mest.

Idag ställde jag klockan på 8 så jag skulle hinna äta en timme innan gymet. Vid 9 gick jag och så tränade jag en timme. Det var inte så mycket folk där då så det blev ett väldigt bra magpass. Om jag inte har träningsvärk imorgon så är det något fel haha..
När jag kom hem så gjorde jag och Santi paella, riktigt god blev den. Santi är kung på det! Och det är väll ungefär vad som hänt idag haha. Sov en stund, lekte med barnen en stund och sen har jag chillat. Nu är jag redo för en ny vecka! :)

vad har ni gjort i helgen?
Puss på er! <3