-

2013-06-01
21:41:57

Im so excited - Igår i bilen påväg hit


Jag tror att vi alla trodde att denna bloggen skulle dö ut när jag kom hem från Spanien, och visst - det har den kanske gjort. Men när jag startade den så döpte jag den till world of Eli av en anledning - ni skulle få följa med i min värld runt om i världen. Jag hade en lite fåfäng förhoppning om att få studsa runt i världsdelarna och jobba och upptäcka utan att egentligen återvända hem.

Men det förstår jag nu - att jag måste hem till Sverige ibland. Inte bara för att packa om utan också för att hämta andan och vara hemma ett tag. Jag menar, Sverige och Malmö kommer alltid vara mitt hem och man märker det så snabbt när man är borta en längre sväng.

I alla fall, jag kom hem från Spanien förra måndagen och sedan dess har jag träffat vänner, myst, packat upp, haft välkommen hem fest, Clare och Danielhar varit här, jag har tatuerat mig - Och fått ett jobb.

Jobbet är i Tyskland, på ett toppstall där. Stora hästar och mycket jobb väntar, men det ska bli frukansvärt roligt. Jag var lite orolig för att alla hästarna skulle vara som Taz på Kalgshamn men det lugnade Maria mig med att nog inte alla var så allafall - och dessutom sa hon att jag inte behövde bekymra mig för att jag inte suttit på en häst på ganska exakt 5 månader så det känns bra. Nervöst, men bra.

Faktum är att jag i skrivande stund sitter i bilen på väg ner. Vi är någonstans i Danmark och har väll några timmar kvar. Själva stallet ligger typ en timme/40 minuter norr om Hamburg så det är ju nära både hem och till Hamburg. Det är skönt också för om jag någongång skulle bli ledig en helg eller så så kan jag ta en nattbuss hem bara lite snabbt.

Nej, det blir fett ball. De har flera andra tjejer som också jobbar där och de är i min ålder från Sverige också. Frun i huset är också svensk medan hennes man är tysk. Hoppas han är bra på engelska ;) Annars får jag väll ta och försöka lära mig tyska också.

Jaja, några timmar kvar som sagt och jag hoppas att jag kan uppdatera er med fina bilder och roliga historier även denna gång. Kanske lite mer sporadiskt än varje dag though :)

Jag vet inte om jag har fått med allt men ni får väll fråga i kommentarsfältet om inte annat ;)

Puss på er!